2016-06-26 00:56:15• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Örüljön az életnek!

Napi horoszkóp június 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Halak jegyében áll együtt a Neptunnal. Önnek nagyon jó a kedve. Amihez hozzáfog, sikert ígér. Délután ne maradjon otthon. Mutassa meg, ami Önben rejlik. Este menjen szórakozni. Engedje elterelni a figyelmét.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Halak jegyében áll. Ne tervezzen ma sokat. Ez stresszt válthat ki Önből. Összpontosítson egy dologra, amiben a legjobban kedvét leli. Így jobban fog járni. Délután jól fog szórakozni, sokat nevethet, és tréfálkozhat.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Halak jegyében áll, a Merkúr az Ikrek jegyében a legjobb gondolatokat adja az Ön fejébe. Ez a nap csodálatosan alkalmas arra, hogy találkozzon a barátaival, és közös programot szervezzenek.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Halak jegyében áll, ez kedvez önnek. Élvezze a napot, és csináljon olyan dolgokat, amit sohasem engedett volna meg magának. Egy erdei vagy mezei séta során szabadon csaponghatnak a gondolatai.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Halak jegyében áll, a Merkúr viszont az Ikrek jegyéből sokat segíthet Önnek. Mosolyogva töltheti a napot, és még a legszomorúbb embereket is fel tudja majd vidítani. Sok program áll a napi tervében. Lehet, hogy túl sok mindent vesz a nyakába.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Halak jegyében áll. A kapcsolataiban ma könnyebb feszültségek alakulnak ki, és Ön nem talál erre magyarázatot. A friss levegő és egy hosszú séta most a megfelelő program az Ön számára. Ettől felfrissülhet.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Halak jegyében áll. Mára sok tervet talált ki, a szabadidő stressze alá kerülhet. Válogassa ki, hogy mi az, amit valóban csinálni akar. Végül is az a cél, hogy kipihenje magát.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Halak jegyében áll. Használja ezt a napot arra, hogy a barátaival találkozzon. Ragadja magához a kezdeményezést, és szervezzen egy grillpartit, egy kirándulást, vagy egy pikniket.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Halak jegyében áll. Néhány jelentéktelen reggeli nehezteléstől eltekintve egy kellemesen laza napnak örülhet. Ma szabadon teheti azt, amihez kedve van. Legszívesebben egy hosszú sétát tenne.

Bak: XII. 22. - I. 19. 
Ma igazán nincs kedve a napi rutinhoz. Jobban is tenné, ha a bevásárlás, takarítás, főzés hármasa helyett inkább egész nap pihenne... Mit szólna például egy strandoláshoz?

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma igazán nincs kedve a napi rutinhoz. Jobban is tenné, ha a bevásárlás, takarítás, főzés hármasa helyett inkább egész nap pihenne... Mit szólna például egy strandoláshoz?

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Halak jegyében áll. Ne engedje, hogy a rosszkedv eluralkodjon ezen a napon. A negatív gondolatokat hagyja az út szélén, és örüljön az életnek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: